Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Sfeervol feesten in museale sferen
U kunt in Museum aan het Vrijthof terecht voor al uw feesten en bijeenkomsten. Het museum beschikt namelijk over een Grand café. Vanwege de snelle service, unieke ligging en vele faciliteiten bieden wij u en uw gasten een tailor-made product, dat aan alle verwachtingen zal voldoen.

Grand café Maastricht Soiron is het perfecte decor voor uw jubileum, receptie, walking dinner, verjaardag of bedrijfsfeest. We verwelkomen de gasten graag in Grand café Maastricht Soiron, de 18e eeuwse stijlhuiskamer op de begane grond, naar ontwerp van de Maastrichtse architect Mathias Soiron, of het overdekte binnenterras. Dankzij de variabele indeling schikt het Grand café zich snel en moeiteloos naar persoonlijke wensen. Met Grand café Maastricht Soiron krijgt Maastricht een stukje Vrijthof terug uit vroeger tijden. Deze nostalgie is verpakt in het traditionele concept van een Grand café. Dit wordt aangevuld met kwaliteitsproducten uit de lokale markt, verzameld in een uitgebreide patisseriekaart. Gasten van het Grand café worden op een bijzonder plein in een museale omgeving gastvrij ontvangen en beleven Maastricht in beeld en smaak.

Voor elke bijeenkomst - privé of zakelijk - stellen wij een arrangement op maat samen. Combineer uw vergadering met een lunch in Grand café Maastricht Soiron, een borrel in de overdekte cour en een rondleiding door het museum.

Servicekosten
Voor de organisatie van recepties, ontvangsten, diners in Grand café Maastricht Soiron of het museum worden servicekosten (excl. BTW) in rekening gebracht.

Borrel, receptie, ontvangst, feest:
0 tot 2 uur: € 2,50 p.p.
2 tot 4 uur: € 5,00 p.p.
vanaf 4 uur: € 10,00 p.p.

Diner
< 40 personen: € 15,00 p.p.
≥ 40 personen: € 10,00 p.p.

Voor meer informatie, een indicatieve of gedetailleerde offerte kunt u contact opnemen met Grand café Maastricht Soiron via +31(0)43 325 14 96 of sales@grandcafemaastricht.nl.
YouTube LinkedIn Twitter Facebook