Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Gratis rondleiding.
Wilt u meer te weten komen over het vernieuwde Museum aan het Vrijthof, over de verbouwing, de architectuur of de tijdelijk tentoonstellingen? Neem dan deel aan een gratis rondleiding! Iedere woensdagmiddag leidt een gids u van 14.00 - 15.00 uur door het Museum. Afhankelijk van de opstelling van de collectie, wordt informatie gegeven over de tentoonstellingen en de architectuur van het museum. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. U betaalt dus enkel de entree maar niet voor de rondleiding. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Op voorhand reserveren is niet mogelijk. De groep deelnemers bestaat uit maximaal 15 personen.

Tijdstip GRATIS  woensdagmiddagrondleiding

Elke woensdag 14.00 uur.

Aanmelden niet mogelijk, vol=vol.

Verandering in het tijdstip of annulering van de rondleiding vindt u (zo tijdig mogelijk) terug op de website.

LET OP: op woensdag 3 juli vervalt de gratis rondleiding. 


Groepen
Museum aan het Vrijthof is een jong Museum gesitueerd in het hart van de stad in een van de oudste gebouwen van Maastricht; het voormalig buitenverblijf van Karel V. Dit particuliere Museum zag na een grootschalige verbouwing in 2012 het levenslicht. Museum aan het Vrijthof organiseert twee à drie keer per jaar een wisseltentoonstelling. Museum aan het Vrijthof is telkens op zoek naar verrassende combinaties en onconventionele samenwerkingen. Daarmee wil het Museum haar ambities waarmaken en een onderscheidende rol spelen in de stad en in de regio. Inwoners en bezoekers van Maastricht kunnen in Museum aan het Vrijthof een uur genieten van cultuur tussen de winkels, terrassen en restaurants die de binnenstad rijk is. Het museum heeft tevens een gezellig museumcafé, gelegen op de overdekte cour, welke vrij toegankelijk is. De indrukwekkende historie is zichtbaar in het prachtige pand en daar is ook veel over te vertellen. Eindig uw bezoek in Grand Café Maastricht Soiron waar u kunt nagenieten van deze bijzondere en unieke ervaring.
Het is mogelijk een rondleiding te combineren met een kop koffie en vlaai of een borrel in Grand Café Maastricht Soiron. Een arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en de voordelen van de Vriendenpas en de Museumkaart.
De rondgang duurt ongeveer 1 uur. Er kunnen maximaal 15 personen per gids mee. We raden u aan minstens twee weken van te voren te boeken, vanwege de beschikbaarheid van onze gidsen.

Mogelijkheden
Rondleidingen met gids (prijzen per persoon)
Groepen kleiner dan 15 personen                           € 18,50
Groepen kleiner dan 15 personen, koffie&vlaai        € 24,80
Groepen groter dan 15 personen                            € 17,50
Groepen groter dan 15 personen, koffie&vlaai         € 23,80 
Groepen met Museumkaart                                   € 8,50 
Groepen met Museumkaart, koffie&vlaai                € 14,80
YouTube LinkedIn Twitter Facebook