Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Gratis rondleiding
Wilt u meer te weten komen over het vernieuwde Museum aan het Vrijthof, over de verbouwing, de architectuur of de tijdelijk tentoonstellingen? Neem dan deel aan een gratis rondleiding! Iedere woensdagmiddag leidt een gids u van 14.00 - 15.00 uur door het Museum. Afhankelijk van de opstelling van de collectie, wordt informatie gegeven over de tentoonstellingen en de architectuur van het museum. Deelname is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. U betaalt dus enkel de entree maar niet voor de rondleiding. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Op voorhand reserveren is niet mogelijk. De groep deelnemers bestaat uit maximaal 15 personen.

Tijdstip GRATIS  woensdagmiddagrondleiding
Elke woensdag 14.00 uur

!!!
LET OP: op woensdag 12 juli begint de rondleiding om 13.00 uur i.p.v. 14.00 uur.

!!!

Aanmelden niet mogelijk, vol=vol.
Verandering in het tijdstip of annulering van de rondleiding vindt u (zo tijdig mogelijk) terug op de website.

Groepen
Groepen vanaf vijf personen kunnen op aanvraag een rondleiding krijgen. Tijdens deze rondleiding wordt u ondergedompeld in de Maastrichtse cultuurhistorie, waarbij de inhoud aangepast kan worden aan uw wensen: Wilt u meer weten over de tijdelijke tentoonstelling of juist over de verbouwing, herinrichting en architectuur? Beleef het vele schoons dat de Maastrichtse kunsthistorie te bieden heeft en meldt u aan voor een rondleiding op maat. Eindig uw bezoek in Grand Café Maastricht Soiron waar u kunt nagenieten van deze bijzondere en unieke ervaring.
Kosten voor de rondleiding bedragen € 7,50 per persoon plus de entreeprijs van € 8. Voor groepen vanaf 15 personen geldt een entreeprijs van € 6,50 per persoon. Daarnaast is het mogelijk een rondleiding te combineren met een kop koffie en vlaai of een borrel in Grand Café Maastricht Soiron. Een arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties en de voordelen van de Vriendenpas en de Museumkaart.
De rondgang duurt ongeveer 1 uur. Er kunnen maximaal 15 personen per gids mee. We raden u aan minstens twee weken van te voren te boeken, vanwege de beschikbaarheid van onze gidsen.

Mogelijkheden
Rondleiding + entree voor groepen kleiner dan 15 personen   € 15,50 p.p.
Rondleiding + entree voor groepen groter dan 15 personen   € 14,50 p.p.

Rondleiding + entree en koffie met vlaai in het Grand café     € 18,90 p.p.YouTube LinkedIn Twitter Facebook