Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Vacatures
STAGIAIR(E) Marketing / Communicatie
ONDERNEMENDE STAGIAIRE COMMUNICATIE & MARKETING

Museum aan het Vrijthof

Museum aan het Vrijthof is een jong Museum gesitueerd in het hart van de stad in een van de oudste gebouwen van Maastricht. Dit particuliere Museum zag op initiatief van een groep ondernemers in 2012 het levenslicht. Het Museum vaart een onderscheidende koers. De zekerheden van een vaste collectiepresentatie zijn losgelaten en ingeruild voor wisselende hedendaagse tentoonstellingen en activiteiten. De rijke historie van Maastricht verbinden we met hedendaagse ontwikkelingen. Dit allemaal rondom het thema: ‘Made in Maastricht’.

De functie

We zoeken een stagiaire die ons komt versterken het verschil te maken. Met ruim 30.000 bezoekers blijven we op zoek op welke wijze, met welke strategie en met welke middelen we onze zichtbaarheid online kunnen verbeteren. Waar vinden we online de juiste doelgroepen passend bij de wisselende tentoonstellingen? Hoe bereiken we die doelgroepen?

De stagiaire Marketing & Communicatie ondersteunt onze medewerker Marketing & Communicatie in haar dagelijkse bezigheden. Je krijgt te maken met alle taken die betrekking hebben tot PR, publiciteit, marketing en communicatie. Het betreft alle elementen die bijdragen aan de promotie van Museum aan het Vrijthof. Help ons bij het vinden en trekken van de juiste doelgroepen!

Ben jij:
Sociaal en communicatief zeer vaardig?
Ondernemend?
Een kunstliefhebber?
En heb jij zin om in een klein team zelfstandig te werken en aan te pakken?  

Taken:
Eigen opdracht vanuit opleiding - bijvoorbeeld over de kansen en mogelijkheden van Museum aan het Vrijthof of een online analyse.
Online aanwezigheid vergroten, controleren en aanpassen waar nodig.
Marketingplan opstellen / verder uitwerken
Website (bijhouden, Engelse website), Social Media en nieuwsbrieven bijhouden
Algemene marketingactiviteiten bijhouden

Mail je reactie en CV naar: info@museumaanhetvrijthof.nl t.a.v. Daphne Schrader.
VRIJWILLIGERS
Vrijwilliger (baliemedewerk(st)er - gastvrouw/gastheer)

oktober 2017

Omschrijving

Museum aan het Vrijthof zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers die de functie van baliemedewerk(st)er / gastvrouw of gastheer kunnen vervullen.

Wij bieden een prettige omgeving in een prachtig in 2012 vernieuwd museum aan het mooie Vrijthof. Je ontmoet aan de balie van het Museum veel verschillende mensen die hun belangstelling voor kunst en cultuur kunnen delen. Dankzij jouw aanwezigheid wordt de bezoeker vriendelijk en hartelijk ontvangen, jij zorgt voor een prettige sfeer en draagt daarmee bij aan de beleving van het museumbezoek.

Profiel vrijwilliger

- representatief / goede sociale vaardigheden
- flexibel
- affiniteit met de culturele sector / kunst
- beschikbaar in het weekend of doordeweeks tussen 10.00 - 17.30 uur (er wordt gewerkt in diensten van c.a. 4 uur)

Interesse? Ben je een halve dag of meer beschikbaar? Wil je werken in een leuk, gemotiveerd en dynamisch team en voldoe je aan bovenstaande eisen, neem dan contact op met Stella Schurgers, (vrijwilligerscoördinator). Via mail: stella.schurgers@museumaanhetvrijthof.nl of telefonisch via 043-3211327 op dinsdag of woensdag tijdens kantooruren.


YouTube LinkedIn Twitter Facebook