Museum aan het Vrijthof
ZOEKEN
ENGLISH
CONTACT
Vacatures
VRIJWILLIGERS
Vrijwilliger (baliemedewerk(st)er - gastvrouw/gastheer)

FEBRUARI 2016

Omschrijving

Museum aan het Vrijthof zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers die de functie van baliemedewerk(st)er / gastvrouw of gastheer kunnen vervullen.

Museum aan het Vrijthof is in de najaars/winterperiode zeven dagen per week geopend. In verband hiermee zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers die kunnen uithelpen. Tijdelijk of op de langere termijn.

Wij bieden een prettige omgeving in een prachtig in 2012 vernieuwd museum aan het mooie Vrijthof. U ontmoet aan de balie van het Museum veel verschillende mensen die hun belangstelling voor kunst en cultuur met u kunnen delen. Dankzij uw aanwezigheid wordt de bezoeker vriendelijk en hartelijk ontvangen, u zorgt voor een prettige sfeer en draagt daarmee bij aan de beleving van het museumbezoek.

Profiel vrijwilliger

- representatief
- flexibel
- affiniteit met de culturele sector / kunst
- goede sociale vaardigheden
- kassa-ervaring is een pré
- goede beheersing van de Nederlandse taal, kennis van Engels, Duits, Frans of andere talen is een pré
- teamgeest en bereidheid tot het volgen van interne cursussen
- beschikbaar in het weekend of doordeweeks

Interesse? Ben je een halve of hele dag in het weekend of op maandag beschikbaar, wil je werken in een leuk, gemotiveerd en dynamisch team en voldoe je aan bovenstaande eisen, neem dan contact op met Stella

Schurgers, (vrijwilligerscoördinator). Via mail: stella.schurgers@museumaanhetvrijthof.nl of telefonisch via 043-3211327 op dinsdag of woensdag tijdens kantooruren.


YouTube LinkedIn Twitter Facebook