Museum aan het Vrijthof is bezig met de voorbereidingen voor een grote overzichtsexpositie en een monografie van de Maastrichtse schilder Rob Graafland (1875-1940), die in 2011 of 2012 zal plaatsvinden. In dit kader is Museum aan het Vrijthof op zoek naar werk van Graafland met het doel een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van zijn oeuvre.

Bent u in het bezit van een schilderij van Rob Graafland, laat het ons dan alstublieft weten. Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld en dient deze uitsluitend voor de voorbereidingen van de tentoonstelling en monografie en worden deze nooit of te nimmer afgestaan aan derden.

Graag ontvangen wij van u een e-mail (of een brief) met daarin zoveel mogelijk relevante gegevens van het schilderij zoals techniek (olie op doek bijvoorbeeld), afmetingen, eventuele aanvullende informatie op de achterzijde van het schilderij, herkomst (familiebezit of aankoop) en een digitale foto. De kwaliteit van de foto is niet van belang omdat deze slechts dient ter completering van de documentatie. Ook zouden wij het op prijs stellen als u ons uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) doet toekomen.

U kunt uw gegevens sturen naar:

monique.dickhaut@museumaanhetvrijthof.nl
t.a.v. mw. drs. M.F.A. Dickhaut