Het museum is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, die het team willen versterken in het weekend.
Zij dienen te voldoen aan het volgende profiel:
  • Leeftijd tot +/- 67 jaar
  • Affiniteit met kunst
  • Representatief
  • Goede sociale vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, redelijke kennis van Engels, Duits en Frans is een pré
  • Computerervaring
  • Teamgeest en bereidheid tot het volgen van een interne inwerkcursus (over 500 jaar Made in Maastricht, kassa, veiligheid en de huisregels)
Museum aan het Vrijthof staat voor 500 jaar Made in Maastricht. De bezoeker maakt kennis met 5 eeuwen Maastrichtse culturele geschiedenis. De uitbreiding van het museum maakt het mogelijk deze geschiedenis uitgebreid en op unieke wijze te beleven. Wegens deze omvattende
uitbreiding is het museum dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse werkzaamheden, die aan de slag willen op een historische en unieke plek in Maastricht.

Interesse om een halve of hele dag in het weekend met een leuk, gemotiveerd en dynamisch team te werken en voldoet u aan bovenstaande eisen, neem dan contact op met Stella Schurgers (vrijwilligerscoördinator) via stella.schurgers@museumaanhetvrijthof.nl of via 043-3211327 (bereikbaar op dinsdag of woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur).