Museum aan het Vrijthof zoekt enthousiaste vrijwilligers als aanvulling op de groep vrijwilligers. Museum aan het Vrijthof is van dinsdag t/m zondag geopend en zoekt daarom voor doordeweeks en in het weekend suppoosten en/of baliemedewerkers. Daarnaast is het museum op zoek naar gidsen die rondleidingen willen verzorgen.

Wij bieden een prettige ambiance in een prachtig vernieuwd museum op een betoverende plek aan het Vrijthof. Aan de balie van het museum ontmoet u vele verschillende mensen die hun belangstelling voor kunst en cultuur met elkaar en u kunnen delen. Dankzij uw aanwezigheid kan de bezoeker vriendelijk ontvangen worden en draagt u bij aan de beleving van het museumbezoek.

Profiel vrijwilliger
- leeftijd tot +/- 67 jaar;
- representatief;
- flexibel;
- affiniteit met kunst;
- goede sociale vaardigheden;
- computerervaring;
- goede beheersing van de Nederlandse taal, redelijke kennis van Engels,
   Duits en Frans is een pré;
- teamgeest en bereidheid tot het volgen van interne cursussen;
- doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar.

Interesse? Ben je een halve of hele dag doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar, wil je werken in een leuk, gemotiveerd en dynamisch team en voldoe je aan bovenstaande eisen, neem dan contact op met Stella Schurgers, (vrijwilligerscoördinator).
Via mail: stella.schurgers@museumaanhetvrijthof.nl of telefonisch via 043-3211327 op dinsdag of woensdag tijdens kantooruren.