Museum aan het Vrijthof presenteert als eerste museum in Limburg een bijzondere app. De app is vormgegeven door Cortjens Druk met Communicatie. De app geeft in woord en beeld een kijkje in het pas verbouwde en geopende Museum aan het Vrijthof.

Dankzij de app weet Museum aan het Vrijthof zich op moderne en digitale wijze te presenteren en voor een breed publiek toegankelijk te zijn. De app geeft informatie over thema’s binnen het motto 500 jaar Made in Maastricht, de presentatie en collectie in het museum, Grand café Maastricht Soiron en overige praktische zaken en leuke weetjes. Er is een speciaal hoofdstuk gewijd aan de Zuid-Limburgse School.

De app is te vinden in de app store onder de trefwoorden Museum Vrijthof. Download snel deze gratis app en beleef digitaal vijf eeuwen Maastrichtse cultuurgeschiedenis!