Alle kinderen kunnen nu als Museuminspecteur laten weten wat zij van de Nederlandse musea vinden via de Museuminspecteur App. Een initiatief van de ANWB en de Nederlandse Museumvereniging. Deze gratis te downloaden app voor smartphones (IOS en Android) en iPods maakt het inspecteren van musea door kindren nog sneller en makkelijker!

Ook bij Museum aan het Vrijthof kunnen kinderen nu Museuminspecteur zijn. Kom gezellig naar Museum aan het Vrijthof en gebruik een smartphone om het museum via de app te beoordelen. Heb je geen smartphone, geen probleem, bij de kassa liggen geprinte formulieren waarop je het museum kan beoordelen. Je kan deze beoordeling daarna thuis op de computer invullen. Iedereen die het museum beoordeeeld maakt bovendien kans op leuke prijzen.

Voor meer informatie, kijk op: www.museuminspecteurs.nl.