Cultuurzomer Maastricht
Beleef een kleurrijke zomer vol cultuur! Maastricht en haar festivals, theaters en musea beloven 122 dagen (van juni t/m september) met spraakmakende, culturele festiviteiten en smaakvolle, muzikale, theatrale, kunstzinnige en modieuze evenementen.

Het is dus heerlijk vertoeven in de Limburgse hoofdstad. Niet alleen omdat je kan genieten van de culturele rijkdom maar ook van de prachtige historische binnenstad, eindeloos kan shoppen bij de bijzondere boetieks, plaats kan nemen op een van de vele talrijke, gezellige terrasjes én kan proeven van de smaakvolle gastronomische hoogtepunten.

Dé ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere smakenpalet van Maastricht en Euregio, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Kijk voor een compleet overzicht van activiteiten op www.cultuurzomermaastricht.nl

Tout Maastricht & Euregio op weg naar 2018
Vele culturele instellingen, ensembles en individuen kleuren elke dag de stad. Zij leggen het fundament waarop Culturele Hoofdstad haar programmering kan bouwen als straks de titel binnen is. Cultuurzomer Maastricht vult samen met hen de culturele ruimte van de stad en de weg naar Culturele Hoofdstad van Europa 2018 in.

Tijdens cultuurzomer kunt u in Museum aan het Vrijthof genieten van de vaste collectie '500 jaar Made in Maastricht' maar ook van de spetterende tentoonstelling 'FASHIONCLASH @ MUSEUM AAN HET VRIJTHOF'. Een tentoonstelling waarin 5 jaar FASHIONCLASH te zien is maar ook werk van nieuwe ontwerpers die zich hebben laten inspireren door verschillende museale ruimtes!
Klik hier voor meer informatie.

Cultuurzomer Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Maastricht, Tout Maastricht & KunstActief Maastricht, SAHOT en VVV Maastricht. Met speciale dank aan het culturele veld en alle evenementen voor hun actieve steun.