4.000 bezoekers voor expositie “REFLECT NATURE !” van Désirée Tonnaer
Vanaf 11 maart 2014 is in Museum aan het Vrijthof de expositie ‘REFLECT NATURE !’ van de Maastrichtse kunstenares Désirée Tonnaer te bewonderen. Sinds de opening van deze expositie hebben al ruim 4.000 bezoekers hun weg gevonden naar het museum.
De 4.000 bezoekers zijn voornamelijk afkomstig uit Maastricht en omgeving, maar ook toeristen uit o.a. Leeuwarden, Amsterdam, België, Duitsland en Amerika weten feilloos hun weg te vinden naar Museum aan het Vrijthof en de expositie van Désirée Tonnaer.
Mensen die de expositie nog niet hebben gezien hebben hier nog maar enkele weken de tijd voor.

Vandaag, 28 mei 2014, hebben wij de 4.000e bezoeker mogen verwelkomen. Deze bezoeker, afkomstig uit Rotterdam, is door directeur Erik de Jong en Philippe Cleuren van Grand Café Maastricht Soiron in het zonnetje gezet met presentjes en een gratis lunch.