Een gezamenlijk uitje van de redactie van Nouveau in Maastricht in april 2014 is uiteindelijk overgeslagen tot grote liefde voor de stad, met een prachtige Maastricht editie als resultaat. Het eerste nummer van 2015 is namelijk voor een groot deel gewijd aan bruisend Maastricht. Van een 'chic in de stad' modereportage, bijbehorende winkeltips, de nodige quality time in Maastricht met hemelse droomlocaties tot de woorden van André Rieu, een persoonlijk gesprek met mevrouw Martens van juwelier Martens, maar ook een kijkje in de wereld van Onno Hoes. Dit alles doordrenkt met de welbekende joie de vivre en 'Mestreechter Geis' van de stad.

Speciale aandacht gaat uit naar de prachtige tentoonstelling 'Lust for Light' van Marie Cécile Thijs in Museum aan het Vrijthof. In het tijdschrift is een interview met Marie Cécile Thijs te lezen en kunt u alvast een paar van haar foto's bewonderen.

Het luxe glossy tijdschrift is vanaf donderdag 15 januari in de winkel verkrijgbaar.

De tentoonstelling 'Lust for Light' is te zien van 1 maart t/m 31 mei 2015.

Marie Cécile Thijs in glossy Nouveau: